Kollárium 2 in 1:

Foglalás
Fitnessandharmony

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Kollárium 2 in 1 - Sokkal több mint egy átlagos szolárium

Kollárium 2 in 1 - Sokkal több mint egy átlagos szolárium

Kollárium 2 in 1 – Egy szolárium, amely vigyáz rád


Az Alisun 200 szolárium lehetne egy egyszerű szolárium is, ami tökéletes színt ad a bőrödnek. Ennél azonban sokkal több: egy bőröregedést gátló, fényterápiás kezelés, mellyel csökkentheted a ráncaidat, és megújíthatod a bőrödet, így az feszesebb, és barnább is lesz.
Gyere el hozzánk a kollagéncsöves szoláriumunkba! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül! Árainkat az alábbi linken találod.
 

Hogyan működik a kollagéncsöves szolárium?

 

Ebben a szoláriumban sejtelmes vörös fény vár, mert az 500-700 nanométeres színtartományban bocsájt ki fényt. A fény – ebben a tartományban – arra ösztökéli bőrödet, hogy kollagént és speciális enzimeket termeljen, melyek egyszerre feszesítik és újítják meg a bőröd, amely 6-8 héten belül látványosan meghálálja a törődést: sima, feszes, hidratált, és csodálatos barna lesz.

Felejtsd el a szoláriumot, gyere el hozzánk, és legyen szép, feszes, barna, hidratált bőröd! Szeretettel várunk!


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés

Karcsúság turbó sebességgel a Sun 400 XL infratrainer segítségével. A tökéletes kombináció: mozgás és infravörös hő! 

További hírek
New York Café TripAdvisor