A Bioptron fényterápia segítségével megszabadulhatsz ráncaidtól, nehezen gyógyuló sebedtől, problémás bőrödtől.

Foglalás
Fitnessandharmony

Szépséget ajándékba!

Ajándékutalvány »

Fitness & Harmony

Több, mint egy átlagos alakformáló szalon!

Ismerd meg a Hypoxi trainer erejét! »

Szeretettel várunk gödöllői szalonunkban!

Itt nem csupán a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! »

Fitness & Harmony

A legmodernebb gépekkel várunk!

Próbáld ki kollagéncsöves szoláriumunkat! »

Szaunázz másképp, mint eddig!

Az infraszauna méregtelenítéssel segíti az egészséged megőrzését

Relaxálj és fogyj az infraszauna segítségével! »

Bioptron fényterápia - Nem csupán szépít, hanem gyógyít is

Bioptron fényterápia - Nem csupán szépít, hanem gyógyít is

Bioptron lámpa – Orvostechnikai eszköz


A Bioptron lámpa, több mint 100 féle betegség kezelésére alkalmas. Mivel a lámpa fénye 6-8 centiméter mélyen behatol a szervezetedbe, sejtszinten hat, ezért a kezelések nem csupán az adott területen hatékonyak, hanem az egész szervezetben is. Éppen ezért egyedülálló orvostechnikai eszköz a Bioptron lámpa.

 

Felejtsd el a betegségeket a Bioptron fényterápia segítségével!


Látogass el hozzánk Bioptron lámpa kezelésre akkor, ha konkrét problémád van: szeretettel várunk, ha szeretnél megszabadulni a ráncaidtól, ha van egy sebed, amelyik nehezen gyógyul, ha aknés a bőröd, ha herpeszes vagy, de akkor is, ha nincs tüneted, csupán szeretnéd, hogy erősebb legyen az immunrendszered.


Ismerd meg nálunk a Bioptron lámpa jótékony hatásait: kattints, és kérj időpontot most. Árainkról az alábbi linken tájékozódhasz.


címkék: Alakformálás, Fitness & Harmony

Fitness & Harmony - Sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon

Célunk az, hogy ha belépsz a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonba, egy kis időre mindent magad mögött hagyhass. Itt nem csupán a testeddel, de a lelkeddel is törődünk. Barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Fontos számunkra, hogy amég nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejthesd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Fitnessandharmony

Mi abban hiszünk, amiben az orvosok is! A Hypoxi trainer legalább háromszor hatékonyabb egy cardio vagy aerobik edzésnél!

Fitnessandharmony

Ismerd meg a SUN 400 XL infrakerékpár pozitív hatásait, melyeket saját bőrödön is azonnal megtapasztalhatsz!

Fitnessandharmony

Az infraszauna nem csupán álomalakod elérésében segít. Méregtelenít, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, és gyógyítja a bőrproblémákat is!
Nálunk minden rólad szól!

Mi mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, hogy mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését. Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmony-ba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.


A narancsbőr eltüntetése lehetséges, ha megtaláljuk a tökéletes módszert

A narancsbőr alaktól függetlenül megjelenhet a bőrön, nagy tévedés, hogy csak azokat érinti, akik plusz kilókkal küzdenek. Számtalan krém, beavatkozás, diéta és edzésmódszer ígér varázslatos eredményt. Ha közelebbről is megismerkedünk a cellulittal, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy segítség nélkül akár örökre is a bőrünkön éktelenkedhet. A narancsbőr eltüntetése nem lehetetlen, csak meg kell találnunk a tökéletes módszert!

További hírek
New York Café TripAdvisor